Verdens morsomste dag ^^

...not really, men en av de morsomste dagene :)

Det var så moro hos Mossfolka (familie vi kjenner i Moss, og navnet forstår du da)! Jeg hadde det skikkelig moro, lo meg ihjel og nøt masse. Kommer ikke til å glemme denne dagen, nei :)

--------------

Først måtte jeg sitte i en bil i ca. 1 time, men det var verdt det. Da vi var framme, så gjorde jeg ikke noe spesielt på førsten, men senere så dro jeg og Hasnain (en i familien dems) til leiligheten til broren hans, og der spilte vi Tekken 6. Jeg slo han første gangen jeg spilte xD
Men han tok meg etter det. Jeg klarte å ta han en gang til :)

Det er ikke alt. Før vi dro til leiligheten hans i bil, så kjørte han til en parkeringsplass dekket med snø (Søndag = everything closed), og da driftet/slidet (gasse, og så bremse, slik at bilen glir) han som bare det, men full guffe Hard Techno musikk, og gjett om det var kult. Det var som Need for Speed, bare ikke så fort. Man, det var så utrolig awesome at det ikke går ann!
1 time etter å ha vært i leiligheten og spilt spill, så dro vi tilbake til familien hans sitt hus, men på hjemveien driftet han igjen med full guffe musikk :)


Hasnain - jeg vet han er mye eldre enn meg, men fortsatt en hyggelig og morsom kar :)

--------------

Endelig spiste vi middag. Kylling med Nan (et slags brød). Jeg spiste 2 kyllinger og ble fullstendig mett, ass! Og etter det samlet vi alle oss på kjøkkenet, og pratet som bare det. Vi spøkte, tullet, snakket, lo oss ihjel, skuespillet, og gjorde masse andre helt random ting. Jeg hadde The Time of my Life! Jeg hadde det drit moro, og det i ca. 2 timer! Plutselig måtte vi dra, og det var kjedelig. Får ikke møte dem igjen før om 2 måneder, for jeg skal dra om 3 dager - både :) og :(
Savner niesen min som dro for ca. 2 måneder siden med sin familie. Heldigvis får jeg se henne igjen snart ^^


Søt ^^

--------------


Day 5 / 24 - CLICK for SURPRISE! (Gratis Bilderedigeringsprogram på nettet)

Leaving,
Prid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prid

prid

15, Halden

Jeg heter Zain. Lager flash spill og filmer, og liker å holde på med teknologi innenfor data!

Kategorier

Arkiv

hits