Gaming with Xiaoxiong!

LØRDAG 4. DESEMBER 2010


Sorry for at jeg ikke har blogget mye i dag. Var bare for sliten og trøtt :P

I går så jeg, søsteri mi og to av brødrene mine på Toy Story 3! Den var kanskje for de som er litt mindre enn meg, men jeg syntes at den var helt ålreit. Historien var akkurat som de klassiske filmene, som er bra. Likte veldig mye detaljene PIXAR hadde jobbet med på lekene og miljøet. Helt syk 3D-animasjon. Bare digger PIXAR :)

Jeg var så trøtt etter å ha sett ferdig filmen, at jeg sov på det rommet vi så filmen i. Jeg våknet klokka 5 om natta, og så stakk jeg og sov videre i min egen seng :)

---------------

Så mye jeg hater å gå med avisene. Det er liksom greit at jeg må gå hver dag med dem, men å våkne drit tidlig (9-10) bare for å gå med avisene, det HATER jeg! Jeg våknet uansett for sent (10.30), og jeg synes jeg hørte noen ringe (må være en klage), men jeg brydde meg uansett ikke, for jeg skal jo dra om et par dager =)Klokka 11 dro jeg til biblioteket med Xiaoxiong og Aleksander for å ha det litt moro med dem også, men det var bare skikkelig kjedelig. Alltid er det JEG som må Arrangere at vi skal leke, JEG som må planlegge hva vi skal gjøre og JEG som må nesten gjøre alt. Dem vet ikke en drit om hva vi skal gjøre, og da er det ihvertfall ikke no' gøy :(
Jeg tenkte jeg kunne kjøpe litt godteri fra ICA Nær i Storsenter, men da jeg fant ut at jeg manglet 50 spenn fra i går, som jeg ikke visste hvor det ble av, så tenkte jeg skikkelig hardt i ca. 30 min, i butikken :P
Så bare dret jeg også oppi det og kjøpte en pakke bare -.-*

---------------

Aleksander syntes selv at det var kjedelig fordi vi ikke gjorde noe (men egentlig så er det jeg som klikker på at dem ikke finner på noe, aldri), så han tok neste buss hjem. Xiaoxiong ble med meg hjem, og vi spilte 2-player LEGO Batman: The Videogame (Wii). Senere, med mat, så vi på Phineas and Ferb episode: Summer Belongs to You, og jeg må si at den serien er helt rå. Digger den! Etter det spilte vi bare litt Donkey Kong Country (SNES), og så dro han hjem!


Xiaoxiong!

---------------

Jeg tenkte å lage animasjon klokka 20:00, men på grunn av et problem, så kunne jeg ikke det. Tiden gikk og jeg gjorde ikke noe i det hele tatt. Klokka 22:00 bestemte jeg meg for å faktisk gjøre noe fornuftig for en gangs skyld, så jeg skrev Spansk muntlig framføring teksten (vi skal ha muntlig framføring isteden for skriftlig tentamen) for meg og Martin (han jeg skal fremføre med). Det tok sin tid, men jeg ble faktisk ferdig med det, og jeg er stolt av meg selv :)


Day 4 / 24 - Click for SURPRISE!

Nå skal jeg slappe av med godteri og film, for jeg har fått ryggsmerter :P

I'm outta here,
Prid

2 kommentarer

Laila Simonsen

05.des.2010 kl.01:39

så fin blogg du hadde!!!

forresten visst du gidder, hva er din mening om at du stykk blogger på samme blogg?

hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake! :)

H.S

05.des.2010 kl.21:06

hæææ Toy Story er såååå bra da. jeg likte den veldig godt:)

Skriv en ny kommentar

prid

prid

15, Halden

Jeg heter Zain. Lager flash spill og filmer, og liker å holde på med teknologi innenfor data!

Kategorier

Arkiv

hits