The Day of many Days!

TIRSDAG 30. NOVEMBER 2010


Hello World!

Det har vært en hard dag i dag, eller med andre ord, en KALD dag!! Først og fremst så hadde vi Matte tentamen i dag, og som jeg sa i mitt forrige innlegg, så gadd jeg ikke å gjøre mitt beste. Håper bare på en 5-er, så går det nok bra :)

Jeg ble bare 99% ferdig, siden jeg hadde lege time klokka 13.30, så jeg måtte avslutte med en gang og løpe ut. Broren min kom for å hente meg... Jeg har sånn øreproblemer. Det gjør litt vondt noen ganger og dem er irriterende, men etter legesjekken fant jeg ut at jeg ikke hadde problemer med øra mine, men ifølge meg var han en dårlig lege, lol, just kidding :P

Bildet jeg tok i venterommet kommer snart. Hadde ikke kamera, så jeg lånte broren min sin mobilcam :P

Slappet av hjemme til rett før klokka 16.00, for da fortet jeg med å kaste avisene. Det var utrolig kaldt ute! Så kaldt at fingrene mine holdt på å miste følelsene sine, og det gjorde sykt vondt. Heldigvis skulle jeg til COOP Extra og handle rett etter at jeg var ferdig med avisene, så jeg fikk varmet dem i butikken, og jeg kom ut med en Happy FACE :D

Er full våken i dag, forresten. Har sovet godt i går (13 timer), haha! Anyways, skal snart se på, Despicable Me / Grusomme Meg, med broren og søstera mi. Hørte den var utrolig morsom, så jeg tenkte å se den sammen med familien min -> Familie + Film = Morsomt!!!

--------------

I går, da jeg skulle ned en mørk vei for å ta bilde av åstedet hvor hunden angrep meg, så var klokka 16.00 og det var kjempe mørkt. Da jeg kom ned dit, så hørte jeg ravner skrike og jeg ble litt redd, og plutselig begynte jeg å se syner, for det ut som om noen bevegde seg rundt meg, som om hunden var tilbake for å angripe meg O_O
Jeg var alene. Da jeg skulle ta bilde av der hvor hendelsen hendte, så begynte en stoppet tog (stedet var rett ved siden av en jernbane, og jeg la ikke merke til at det var en stoppet tog der) å kjøre, og det kom sånn skikkelig ekkel lyd (verre enn når man gnir kritt mot tavla), og da ble jeg drit redd. Jeg løp som bare det tilbake hjem :P
Jeg lagde en video av meg løpe tilbake, men broren min var teit og slettet deg - CURSE HIM :@


LOL, dette var ment for Hunde-angrep bildet, men jeg valgte et annet i stedet xD


Jeg har laget det fake bildet av hunde-angrepet, so CHECK IT OUT!

--------------

Har ennå ikke laget det Halloween spillet jeg har planlagt å lage siden Halloween, og nå har det gått EN HEL MÅNED! I dag er det siste dagen i November, så jeg har tenkt å lage i dag. Noen som rekommenderer meg å lage det spillet? Det skal være likt det forrige spillet jeg laget til Halloween i fjor, men med bare 2 sanger og flere effekter!

Forresten, har Naturfag prøve på Torsdag, og læreren vår har vært så snill å gitt den til oss rett etter tentamenene ... okay! Så jeg tenkte å øve i dag og i morgen -> er sykt lei av alle prøver i det siste, men jeg må gå gjennom dem, for jeg kan bare ikke vente til reisen om ei UKE :)


I'mma KILL you!

Nice day, isn't it?
Prid

Én kommentar

<3 amanda

30.nov.2010 kl.21:49

Sorry, men jeg kan nesten ikke noe japansk ;-P. Må se anime med tekst .. forresten! Jeg så faktisk på OnePiece da jeg bodde i Halden xD.

Ja, morsomme minner. Men jeg husker ikke at jeg kastet en snøball på deg, hehe ^^, men husker at du var god på nettsider og at du gjettet passordet mitt på hotmail; det var panda10 . hahaha!

Skriv en ny kommentar

prid

prid

15, Halden

Jeg heter Zain. Lager flash spill og filmer, og liker å holde på med teknologi innenfor data!

Kategorier

Arkiv

hits